GBH

Data: 27.02.2013r.

Otwarcie bram: 18:00

Start: 19:00

Gdzie: Klub Studencki Kwadrat, ul. Skarżyńskiego 1

Wstęp biletowany.

Zapraszamy na koncert zespołu :

GBH

Gdzie kupić bilety?

GBH – brytyjski zespół punkrockowy założony w roku 1978. Nazwa oznacza grievous bodily harm , ang. (oskarżony/eni o) ciężkie uszkodzenie ciała.
Trzon zespołu stanowili: Colin Abrahall (wokalista), Colin „Jock” Blyth (gitara) oraz basista Ross Lomas. Później przez zespół przewinęło się czterech perkusistów. Od 1993 roku z G.B.H. gra Scott z grupy Bomb Disneyland. Do najgłośniejszych utworów zalicza się Leather Bristles Studs And Acne, City Babys Attacked By Rats, City Babies Revenge oraz Midnight Madness And Beyond.

Dyskografia
1980 – Demo
1981 – Leather, Bristles, Studs, And Acne EP
1982 – City Baby Attacked By Rats
1984 – City Baby’s Revenge
1986 – Midnight Madness And Beyond
1986 – Clay Years 1981-1984
1987 – No Need To Panic
1989 – A Fridge Too Far
1990 – From Here To Reality
1991 – No Survivors
1992 – Church of the Truly Warped
1997 – Punk Junkies
2001 – Punk Rock Ambulance
2002 – Ha Ha
2004 – Cruel and Unusual
2005 – Dead on Arrival: A Punk Rock Anthology (kompilacja)
2010 – Perfume and Piss

Cennik klubu Kwadrat
Profil Klub Kwadrat na YouTube.com Profil Klub Kwadrat na FaceBook.com

KLUB OTWARTY:

pon - sob:
nd :
16:00 - 01:00*
16:00- 24:00*

*harmonogram nie obowiązuje podczas imprez

  • Poniedziałek - Środa od 16:00- 21:00 Piwo Tyskie 3,50 zł
  • DART

    Zagraj w darty czyli popularne "rzutki".
  • PIŁKARZYKI - Prawdziwe piłkarskie emocje.


Poniedziałek – Środa od 16:00- 21:00 Piwo Tyskie 3,50 zł


Tribute to Metallica show! – Scream INC

Data: 30.09.2017r.
Start: 20:00
Otwarcie bram: 19:00

qhpkr-logo-podstawowe-ogolne 11949605_10207421469684747_2123109361_n somusic eska-cmyk-outline movemedia_logo logo-dvbox
projekt graficzny: visionproject.pl
coded by: maciejkopec.pl