PEJA / SLUMS ATTACK

Data: 10.11.2012r.

Otwarcie bram: 19:00

Start: 20:00

Gdzie: Klub Studencki Kwadrat, ul. Skarżyńskiego 1

Zapraszamy na koncert PEJA / SLUMS ATTACK (w składzie: Peja i DJ. Decks oraz wspierający ich Gandi Ganda) 19:00 – Otwarcie bram 20:00 – Start imprezy 20:00 – 20:30 – gra TOmek 20:40 – 21:15 – gra KAMEL 21:30 – ……… – gra Slums Attack

Gdzie kupić bilety?

 

SLUMS ATTACK (w składzie: Peja i DJ. Decks oraz wspierający ich Gandi Ganda) to hip hop na najwyższym poziomie. Każdy koncert z ich udziałem jest gwarancją profesjonalnego wykonania i niesamowitej energii, która słuchaczom zapewnia prawdziwe emocje. Charyzma wykonawców, szczerość ich przekazu oraz szacunek dla tego co robią, procentują zapełnionymi salami w całej Polsce i wielu krajach za granicą. Mimo niezliczonej ilości zagranych koncertów, w przeciągu blisko 18 lat istnienia, zainteresowanie ich występami nie słabnie a wręcz przeciwnie, stale rośnie. Przez niezliczoną rzeszę fanów Peja jest uznawany za najbardziej szczerego, bezkompromisowego i zaangażowanego rappera, przez innych uważany za skandalistę, specjalistę od tzw. „czarnego pr’u”. Jednakże nawet Ci drudzy nie mogą zaprzeczyć, że jest niekwestionowaną ikoną hip hopu w Polsce.

 

 

DYSKOGRAFIA:
O jego wkładzie w powstanie i rozwój tego gatunku świadczy:
bogata dyskografia:
* (1996) Slums Attack – Slums Attack PH Kopalnia MC, CD
* (1996) Slums Attack – Mordercy PH Kopalnia MC (singiel)
* (1997) Slums Attack – Zwykła codzienność RRX MC, CD
* (1999) Slums Attack – Całkiem Nowe Oblicze Camey Studio MC, CD
* (1999) Slums Attack – Instrumentale LP (winyl)
* (1999) Slums Attack – Otrzuty (Remixy ’99) MC (nielegal)
* (1999) DJ. Decks – Mixtape nr 1 MC (nielegal)
* (2000) Slums Attack – I nie zmienia się nic… Camey Studio CD, MC, LP
* (2000) DJ.Decks – Mixtape nr 2 MC (nielegal)
* (2001) Peja/Slums Attack – Na legalu? T-1 Teraz MC, CD, LP
* (2002) Peja/Slums Attack – Na legalu plus T-1 Teraz 2 CD
* (2003) Ski Skład – Wspólne zadanie T-1 Teraz MC, CD
* (2003) DJ. Decks – Mixtape nr 3 T-1 Teraz MC, CD
* (2005) Peja/Slums Attack – Najlepszą obroną jest atak Fonografika CD, LP
* (2006) Peja/Slums Attack – Fturując Fonografika CD, DVD
* (2006) Peja/Slums Attack – Szacunek ludzi ulicy Fonografika CD, 2 CD, LP
* (2008) DJ. Decks – Mixtape nr 4 Fonografika MC, CD
* (2008) Peja/Slums Attack – Piętnastak Live Fonografika CD, DVD
* (2008) Rychu PEJA SoLUfka – Styl życia G’N.O.J.A Fonografika 2 CD 2 LP
* (2009) Rychu PEJA SoLUfka – „Na serio” Fonografika CD, 2CD, 2LP
* (2010) Rychu PEJA SoLUfka – „Czarny wrzesień” RPS Enterteyment
* (2011) Slums Attack – „Reedukacja” RPS/Fonografika CD, LP

nie mniej imponująca ilość teledysków:
* (1997) „Czas przemija”
* (2001) „Mój rap, moja rzeczywistość”
* (2002) „Jest jedna rzecz”
* (2002) „Głucha noc” (feat. Medi Top Glon & Mientha)
* (2002) „Właściwy wybór/Randori” prod. Grupa #13
* (2003) „Być nie mieć” (feat. Wiśniowy)
* (2003) „Jeden taki dzień” (Sweet Noise feat. Peja)
* (2003) „Kto?!”(Pięć Dwa Dębiec feat. Ski Skład)
* (2003) „Dzień zagłady” (Ski Skład feat. FU) prod. Grupa #13
* (2003) „Dzień zagłady” (PMX RMX) prod. Grupa #13
* (2004) „I kto ma lepiej?”(Ski Skład feat. RDW) prod. Tuse
* (2004) „Co Cię Boli?!”
* (2004) „Kurewskie życie” prod. Mustache Films
* (2005) „Reprezentuje biedę” prod. Grupa #13
* (2006) „Brudne myśli” prod. Grupa #13
* (2006) „Szacunek ludzi ulicy” prod. Papaya Films
* (2007) „SLU 3 litery/Duchowo mocny” Grupa #13
* (2007) „My i Wy” (Te Wu feat. Peja)
* (2007) „Stoprocent” (Peja, Kaczor, Gural, PIH, BRX, Kajman, Sobota, Miodu) prod. GCM
* (2007) „Kiedy proszę” (Sandra feat. Peja) prod. Dwaem Group
* (2008) „Uliczna Sława” prod. Flow
* (2008) „Panie” prod. GCM
* (2008) „Miejska giełda” (Brahu feat. RDW, Peja)
* (2008) „Piętnastak” prod. Peja/GCM
* (2008) „Dla moich ludzi” (DJ. Decks) prod. Grupa #13
* (2008) „Ulice tego słuchają”(PTP feat. Peja)
* (2008) „SŻG Intro” prod. GCM
* (2008) „Bragga” prod. GCM
* (2008) „Szkoła życia” feat. Kaczor prod. GCM
* (2010) „Hip Hop” prod. Dwaem Group
* (2010) „Frajerhejt 9.12/DTKJ” prod. Peja/GCM
* (2010) „PEJA vs „Hip Hop” prod. Peja/GCM
* (2010) „Kochana mamo” prod. GCM
* (2010) „Pozwól mi żyć (Są chwile)” feat. Glaca & Ana Herrero prod. GCM
* (2010) „Gruba Impra z Rysiem 2” feat. Gandi Ganda & Kobra
* (2010) „Śniadanie mistrzów”(Pih feat. Pezet & RPS)
* (2010) „Niełatwy żywot ulicznego rapera”(Bosski feat. Sobota, Paluch, Peja, Gabi & more)
* (2011) „To co robimy” feat. Vixen RPS ENTERTEYMENT
* (2011) “Nie ma czego się wstydzić”(Dono feat. Peja, Pih, Ten Typ Mes)

oraz gościnne udziały na płytach mniej i bardziej znanych:
* (1995) Nagły Atak Spawacza – „Brat Juzef”(w utworze: „Anty”) PH Kopalnia
* (1996) Various Artists – Polski rap zakazane piosenki YO 1 (utwory: „Bronx”, „Śmierć”) PH Kopalnia
* (1996) Various Artists – Polski rap zakazane piosenki YO 2 (utwory: „Mordercy” i „Godzina śmierci”) PH Kopalnia
* (1997) Various Artists – Polski rap zakazane piosenki YO 3 (w utworze: „Przemoc”) RRX
* (1997) Various Artists – Polski rap zakazane piosenki YO 4 („Nie zabijaj”) RRX
* (1997) Various Artists – Wspólna scena (utwor: „Wschodnie czy Zachodnie?”) RRX
* (1997) Various Artists – Wspólna scena (utwór: „Człowiek się boi”) RRX
* (1998) Various Artists – Znasz zasady (utwór: „Negatywny przekaz”) RRX
* (1998) Various Artists – Znasz Zasady (utwór: „Kilka krótkich zdań”) RRX
* (1998) Various Artists – Robię swoje (w utworze: „Musisz uwierzyć”) Camey Studio
* (1999) Parafun – Jedna Siła Jeden Cel (w utworze: „Gadka”) Camey Studio
* (2000) Rita feat. Peja – „Gorące informacje” cover Klan
* (2000) Świntuch – Świntuch (w utworze: „Te rzeczy są fajne”) T-1 Teraz
* (2000) Various Artists – To my rugbiści OST (w utworze: „Rugbiści”) T-1 Teraz
* (2001) Various Artists – Blokersi OST (utwór: „I nie zmienia się nic”) T-1 Teraz
* (2001) Various Artists – Blokersi OST („Chłopaki którzy walczą”, „Sianko z muzyki – skit”
* (2002) Various Artists – Nakręceni OST(w utworze: „Klasyczna fuzja (Kasper Hauser)” RMX Magiera T-1 Teraz
* (2002) Owal/Emcedwa – Rapnastyk (w utworze: „Kontrast” + Wiśniowy) UMC Records
* (2002) Magiera & L.A. – Kodex (utwór: „Mnie to nie zachwyca”) T-1 Teraz
* (2002) WWO – We własnej osobie (w utworze: „Chcesz być taki”) PROSTO
* (2003) 52 Dębiec – P-Ń VI (jako Ski Skład w utworze: „Kto?!”)UMC Records
* (2003) Sweet Noise – Revolta (w utworze: „Jeden taki dzień”) Noise Inc.
* (2003) Włodi – … Jak nowonarodzony (w utworze: „Odrzucili opcje”) Pomaton EMI
* (2003) DJ. Decks – Mixtape Vol. 3 (w utworze: „Cały ten rap”) T-1 Teraz
* (2003) Various Artists – 600 V – 600 C (w utworze: „Chcesz rapu?”)
* (2004) Analogia – Esensja czysta (w utworze: „Byłem pewien”) Wielkie Joł
* (2004) Various Artists – Road To Hip Hop (utwór: „Co Cię boli?!”)
* (2004) Zipera – Druga strona medalu (w utworze: „W konwencji rap”) PROSTO
* (2005) Medi Top Glon – NLB (w utworze: „Wieżowiec”) Fonografika
* (2005) Medi Top Glon – NLB (w utworze: „Luta w huii dobrze w huii”) Fonografika
* (2005) Wojtas – Moja gra (w utworze: „Zło”) CK Records
* (2005) Various Artists – Rap Eskadra 2 (w utworze: „Co Cię boli?!”) UMC Records
* (2006) Waco – Sampler vol.1 (w utworze: „Promuj Męskie”) Waco Records
* (2006) Deszczu Strugi – Mixtape Prosto (w utworze: „Pod Prąd”) PROSTO
* (2007) Brahu – Wchodzę do gry (w utworze: „Miejska giełda”) Vabank Records
* (2007) Fu – Krew i Dusza (w utworze: „Gangsterskie fanaberie”) PROSTO
* (2007) Gural & Matheo – Manewry Mixtape (w utworze: „Na żywo z Poznania”) 5 Element
* (2007) White House – Kodex III: Wyrok (w utworze: „Czwórka”) T-1 Teraz
* (2007) Gandi Ganda – My ulica rap (w utworach: „Dzifka” oraz „Przeciw politykom”)
* (2007) Sandra – Wszystko albo nic (w utworze: „Kiedy proszę”) Fonografika
* (2007) ZJS (w utworze: „Co jest?”) nielegal
* (2008) PTP – Ulice tego słuchają (w utworach: „Ulice tego słuchają”/„Toruń-Poznań”)
* (2008) Spółdzielnia – Mixtape 4 (w utworze: „Szczecin-Poznań-Berlin”) nielegal
* (2008) Massey – Człowiek z blizną (w utworze: „Ej Łania”)
* (2008) PIH – Kwiaty zła (w utworze: „Zawsze muszę coś spierdolić”) Step Records
* (2008) Mona – Feromony mixtape (w utworze: „Dla Was”)
* (2008) Vixen – New-Ton (w utworze: „Pokazz”)
* (2008) Masło feat. Miexon, Fu (w utworze: „Nie chcę cofnąć czasu”)
* (2008) Hemp Gru – Droga (w utworze: „Im szybciej się jorgniesz”) DIIL Records
* (2008) Paluch – Pewniak (w utworze: „Teraz i tu”) Fonografika
* (2008) Słoń – Chore melodie (w utworze: „Ssij go” + Gandi Ganda) nielegal
* (2009) Firma – Nielegalne rytmy kontynuacja (w utworze „Mam wyjebane Refix”)
* (2010) Bucher – Podejrzany o rap Mixtape nr 2 (w utworze: „Mija kolejny dzień”)
* (2010) Roman Bosski – KRAK 3 (w utworze: „Niełatwy żywot ulicznego rapera”)
* (2010) Kobra – Na żywo z miasta grzechu (w utworze: „Miejski vibe”) RPS Enterteyment
* (2010) Pih – Dowód rzeczowy (w utworze „Śniadanie mistrzów”) Step Records
* (2010) DDK – (w utworze „Trzymaj fason 2” + Bonus) nielegal
* (2011) My Riot (w utworze „Sam przeciw wszystkim”) Noise Inc.
* (2011) Brahu (w utworze: „Dar”)

„Czego się nie dotknę to zamieniam w złoto, pojmiesz?” ten fragment z ostatniej solowej produkcji, płyty „Na serio” idealnie obrazuje niżej wymienione osiągnięcia:

* (2002) złota płyta za: „Na legalu?” T1 – Teraz/Pomaton EMI (ponad 35 tyś. sprzedanych płyt)
* (2003) platynowa płyta za: „Na legalu plus” T1 – Teraz/Pomaton EMI (ponad 70 tyś. sprzedanych płyt, łącznie już ponad 100 tyś)
* (2008) złota płyta za: „Szacunek ludzi ulicy” Terrorym/Fonografika (ponad 15 tyś. sprzedanych płyt)
* (2008) złota płyta za: „Styl Życia G’ N.O.J.A.” Terrorym/Fonografika (ponad 15 tyś. sprzedanych płyt)
* (2009) złota płyta PIH „Kwiaty zła” Step Records (gościnny udział na płycie)
* (2010) złota płyta za: „Na serio” Terrorym/Fonografika (ponad 15 tyś sprzedanych płyt)
* (2010) złota płyta HEMP GRU „Droga” Hemp rec/Fonografika (gościnny udział na płycie)
* (2011) platynowa płyta za: „Styl Życia G’ N.O.J.A.” Terrorym/Fonografika (ponad 30 tyś. sprzedanych płyt)
* (2011) złota płyta za: „Najlepszą obroną jest atak” Terrorym/Fonografika (ponad 35 tyś. sprzedanych płyt)
*(2011) złota płyta za: „Reedukację” Terrorym/Fonografika(ponad 15 tyś sprzedanych płyt jeszcze przed datą oficjalnej premiery)
*(2011) platynowa płyta za: „Reedukację” Terrorym/Fonografika(ponad 30 tyś sprzedanych egzemplarzy w pierwszym tyg)

OFICJALNE STRONY INTERNETOWE:
Jeśli są Państwo zainteresowani dodatkowymi informacjami, najnowszymi wydarzeniami bądź relacjami z koncertów, zapraszamy do odwiedzenia stron:
www.pejaslumsattack.pl
www.youtube.com/rpsentv
www.youtube.com/pejaslumsattack
www.myspace.com/rychupejasolufka

Cennik klubu Kwadrat
Profil Klub Kwadrat na YouTube.com Profil Klub Kwadrat na FaceBook.com

KLUB OTWARTY:

pon - sob:
nd :
16:00 - 01:00*
16:00- 24:00*

*harmonogram nie obowiązuje podczas imprez

  • Poniedziałek - Środa od 16:00- 21:00 Piwo Tyskie 3,50 zł
  • DART

    Zagraj w darty czyli popularne "rzutki".
  • PIŁKARZYKI - Prawdziwe piłkarskie emocje.


Poniedziałek – Środa od 16:00- 21:00 Piwo Tyskie 3,50 zł


Tribute to Metallica show! – Scream INC

Data: 30.09.2017r.
Start: 20:00
Otwarcie bram: 19:00

qhpkr-logo-podstawowe-ogolne 11949605_10207421469684747_2123109361_n somusic eska-cmyk-outline movemedia_logo logo-dvbox
projekt graficzny: visionproject.pl
coded by: maciejkopec.pl