otwarcie bram: 20:00
Daj się porwać gorączce sobotniej nocy i zostań Królem lub Królową
Parkietu. Załóż dzwony, nastrosz afro i przenieś się razem z nami w
gorące lata '70 '80 '90.
Poczuj się jak Madonna, ABBA czy Boney M!
O klimat DISCO zadba DJ! To będzie niezapomniana noc!
MENU SYLWESTROWE 2019/2020
Dwudaniowa kolacja:
• Krem paprykowo - pomidorowy podany z groszkiem ptysiowym
• Schab w sosie myśliwskim podany z kluskami śląskimi oraz surówką z
buraków
lub
• Melanzane z bakłażana podane z zestawem surówek (opcja wegetariańska)
Zimne przekąski serwowane na bufecie:
• Patera serów z winogronami i miodem
• Deska mięs pieczonych, pasztetów oraz wędlin z dipem chrzanowym , dipem z żurawiny
• Sałatka z kurczakiem i ananasem
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka grecka
• Tymbaliki drobiowe
• Caprese warzywne
• pieczywo
Danie ciepłe serwowane na bufecie:
• Żurek z ziemniakami
• Pieczywo
Desery serwowane na bufecie:
• Mini sernik
• Panna cotta
• Mini szarlotka
Kosze z owocami
Napoje : kawa,herbata,woda mineralna,soki - bez ograniczeń
Alkohol : butelka 0,5l wódki na parę, lampka szampana, piwo bez ograniczeń
Ilość miejsc ograniczona.
BILET W CENIE:
do 30 listopada 200 PLN
od 1 grudnia 230 PLN
Rezerwacje pod nr 502 330 112
e-mail: [email protected]
Rezerwacje pod nr 502 330 112
e-mail: [email protected]